Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Χορός για δύο οι εκλογές ???

 


 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στον δήμο Αμφίπολης στην τελική ευθεία για τις κάλπες του 2023 . Ο δήμαρχος Στέργιος Φραστανλης θα είναι παρων παρά τις απώλειες που μετρά η παράταξη του .Μάλιστα όπως με πληροφορεί ο σμπίρος υπάρχει προσπάθεια αναπλήρωσης των απωλειών με προτάσεις για μεταγραφές από άλλες παρατάξεις. Με αυτή του κ Πετρίδη να έχει την τιμητική της .Απέναντι θα είναι σίγουρα ο πρώην δήμαρχος Κώστας Μελίτος που ήδη έχει ανακοινώσει επισήμως την εκ νέου υποψηφιότητα του και προετοιμάζεται για την ρεβάνς του 2019 .Ο αποχωρήσας από την παράταξη του δημάρχου Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος παρά το αρχικό ¨¨φούσκωμα ¨¨ φαίνεται να βαλτώνει. Καθώς και αρκετοί εξ αυτών ( από την παράταξη του δημάρχου ) που του υποσχέθηκαν οτι θα τον ακολουθήσουν εμφανίζονται διστακτικοί. Αλλά και η βοήθεια που ανέμενε από άλλες παρατάξεις και δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης δεν φαίνεται να επαληθεύονται .

Ο κ Γάλλος που ήταν υποψήφιος το 2019 δείχνει να έχει ¨¨φρενάρει ¨¨ . Δημιουργώντας ερωτηματικά για το αν θα επαναδιεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο .

Ανασταλτικός παράγοντας για  πέρα των δύο υποψηφιοτήτων ο εκλογικός νόμος που θέτει ( ως προϋπόθεση ) ένα ελάχιστο αριθμό υποψηφίων. Που λόγω και του μικρού πληθυσμού του δήμου .Δυσχεραίνει τους υποψηφίους δημάρχους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.