Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Σιντικής : Απλήρωτοι από τον Ιούνιο οι εργαζόμενοι στα Λουτρά Σιδηροκάστρου

 


 

Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει την οικονομική κατάσταση των Λουτρών Σιδηροκάστρου ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΩΣΙ κ Ιωσήφ Παναγιωτίδης

 

 Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

Εξουθενωμένες οι οικογένειες των εργαζομένων στην ΔΑΕ ΣΙΝΤΙΚΗ. Παραμένοντας απλήρωτοι από τον Ιούνιο περνούν δύσκολες ημέρες με τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς να τους «πνίγουν». Ειδικά αυτόν τον μήνα που έρχονται οι γιορτές και επιπρόσθετες επιβαρύνσεις (Θέρμανση, Τέλη κυκλοφορίας κτλ ) η κατάσταση τους έφτασε πλέον στο απροχώρητο. Στο ΔΣ της επιχείρησης οι παραιτήσεις πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο και οδηγούν την κατάσταση στην άβυσσο !!! Επισημάναμε τα προβλήματα και προτείναμε λύσεις αλλά δυστυχώς ο δήμαρχος ( που διετέλεσε και δύο χρόνια πρόεδρος) ποτέ δεν μας άκουσε. Εχθές ανέλαβε πάλι ο ίδιος διότι δεν μπορεί να βρεί πλέον κανέναν «αυτόχειρα». Σήμερα ακολουθεί άλλη μία παραίτηση μέλους. Το αξιοσημείωτο είναι ότι μετά την παραίτηση του προέδρου και την αντικατάσταση του η νέα παραίτηση μέλους που μας κοινοποιείται σήμερα έχει πάρει διαδοχικό αριθμό πρωτοκόλλου την ίδια ημέρα ( 30-11-2022) Γιατί δεν συζητήθηκαν μαζί στο ΔΣ;; Μήπως δεν υπάρχει κανείς;; Εκεί την καταντήσαμε;; Η ΔΑΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπήκε σε τροχιά ανεξέλεγκτη !!!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ- ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.