Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Αριάδνη Παπαφωτίου - Τα LED των «νοικοκυραίων»

 

 
 
 
 
 Την άποψη της για τον επικείμενο διαγωνισμό για την αντικατάσταση των λαμπτήρων του δικτύου οδοφωτισμου του δήμου Σερρών. Καταθέτει η δημοτική σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτίου
Διαβάστε τι έγραψε  
 
Ο λόγος για τον Δημοτικό οδοφωτισμό και για:
--Τα LED των «νοικοκυραίων» της Δημοτικής Αρχής, που ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ για 12 χρόνια τα χρήματα των δημοτών (εκχωρώντας στον εργολάβο τα Δημοτικά Τέλη!!).
--Τον Διαγωνισμό που θα γίνει με όρους καθ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ του Δημάρχου.
Του ίδιου, που αποδεδειγμένα ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕ το έργο κατά τουλάχιστον 1,5 εκ ευρώ όπως αποδείξαμε με στοιχεία, αναγκάζοντάς τον να συμμαζευτεί.
--Τα LED, που αυτός ο Δήμαρχος με την παρέα του ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να κάνει έναν Εργολάβο, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ του Οδοφωτισμού των Σερρών για 12 χρόνια, παραχωρώντας του πλήρως ΔΗΜΟΤΙΚΗ Περιουσία (κολώνες, φωτιστικά, διαχείριση και φυσικά εκατομμύρια ευρώ)!!
Αν ήξεραν οι Σερραίοι, για τα χρήματά τους!...
-----------------------------------------------------------------------
Για την ιστορία και μόνο:
--Η αντιπρόταση της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων ήταν να γίνει το έργο μέσω ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΚΑΠΕ και Ταμείο Παρακαταθηκών), με ιδιοκτήτη τον Δήμο και με αποδεδειγμένη εξοικονόμηση χιλιάδων ευρώ.
--Δεν έγινε ποτέ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ για εξασφάλιση του Δημοτικού συμφέροντος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.