Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Όλοι εναντίον του

 


 

 

 

Δεν ξέρω αν ο αντιδήμαρχος του δήμου Σερρών Βασίλης Χρυσανθίδης έκανε τον κόπο να δει το βίντεο με  την συνέντευξη που παραχώρησε στην Μαρία Νάβαλη . Αλλα εμείς θα την χαρακτηρίσουμε ως μια πολιτικά άτυχη στιγμή .Καθώς με τα όσα είπε κατάφερε να στρέψει εναντίον του τόσο τα στελέχη της νέας όσο και της πρώην παράταξης του.

Σε οτι αφορά την Συμμαχία Σερραίων η αναφορά του οτι οι θέσεις που κατέλαβε ήταν επιλογή και απόφαση του δημάρχου ο οποίος σχεδον ( με τα όσα είπε )  τον παρακάλεσε ,προκάλεσε την  δυσαρέσκεια των Συμμαχων για την προνομιακή μεταχείριση που απολαμβάνει ( σύμφωνα με τα λεγόμενα του ) από τον δήμαρχο .

Επίσης η απάντηση ( στην ερώτηση της κ Νάβαλη ) για την συνεργασία του με τα υπόλοιπα μέλη της ¨¨κυβέρνησης ¨¨ .Δημιουργεί ερωτηματικά, καθώς αναφέρθηκε μόνο στους κκ Νυχτοπάτη και Μισιρλη . Αν και εκ της θέσης που κατέχει θα πρέπει να συνεργάζεται με όλους τους αντιδημάρχους.

Σε οτι αφορά την παράταξη Φωτιάδη. Η απάντηση του ότι αφού αποχωρεί ο Φωτιάδης και δεν θέλει να ηγηθεί ο κ Γάτσιος της παράταξης .Αυτός επέλεξε την Συμμαχία Σερραίων εννοώντας ότι δεν θεωρεί κανέναν εκ των υπολοίπων της παράταξης Φωτιάδη να ηγηθεί . Είναι μια ευθεία αμφισβήτηση των ικανοτήτων τόσο των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της πρώην παράταξης του όσο και κάποιων εκ των πρώην υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ( των εκλογών του 2019 )  .Επίσης δεν πέρασε απαρατήρητο οτρι εντέχνως ο κ Χρυσανθίδης ¨¨έκλεισε το μάτι ¨¨ στους πρώην συνοδοιπόρους του καλώντας τους στην Συμμαχία .Δείγμα οτι ναι μεν αποχώρησε αλλά θέλει να εξακολουθήσει να παίζει ρόλο στην παράταξη Σερρας με πρωτεύον να μην παρουσιαστεί στις εκλογές του 2023 .

Επίσης η αναφορά του οτι ο κ Φωτιάδης άλλα και οι υπόλοιποι γνώριζαν από την αρχή τις προθέσεις του τους ¨¨βάζει στο κάδρο ¨¨ ως συμμέτοχους στην ανεξαρτητοποιήση του . 

Δεν ξέρουμε αν  ο κ Χρυσανθίδης είχε αποφασίσει να πει το όσα είπε .Αλλα θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στην κ Νάβαλη που πράγματι κατάφερε να  κάνει μια συνέντευξη το αποτέλεσμα της οποίας ήδη δημιουργεί πολιτικές εξελίξεις στην Σερραικη αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ

1 σχόλιο:

  1. Όλοι εναντίον του, τους εξέθεσε στο θέμα της οικονομικής επιτροπής αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον δήμαρχο που τον έχει μη βρέξει και μη στάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.