Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Φωτογραφίες αλλά και …αστοχίες !!!!!!


 

 

 

 

Το πρόσφατο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο πέραν των πολλών και δύσκολων θεμάτων, που είχε στην ατζέντα του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσφερόταν και ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους 332 Δημάρχους όλης της χώρας να «φορτώσουν» στον αέρα του διαδικτύου φωτογραφίες τους από χειραψίες, συνομιλίες και λογής-λογής «αυτοδιοικητικά πηγαδάκια». 


Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελούν ούτε οι Δήμαρχοι του Νομού Σερρών, οι οποίοι άλλοι πιο λελογισμένα κι άλλοι αφειδώς πήραν θέση μπροστά από το φακό, φόρεσαν το πιο πλατύ χαμόγελό τους και φωτογραφήθηκαν με χάρη. 


Βέβαια, άνωθεν της ανάρτησής τους έπρεπε να συνταχθεί κι ένα (μικρό έστω) συνοδευτικό κείμενο, έτσι για να σταλεί ακόμη πιο δυνατό το μήνυμα στους χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ότι η κάθοδος στην πρωτεύουσα του Ν.Μαγνησίας ήταν γόνιμη και εποικοδομητική. Δεν θα διαφωνήσουμε. 


«Περιζήτητος» στις φωτογραφίες, ποιος άλλος; Ο πολυπράγμων Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος κατέχει δημαρχιακό θώκο σε Δήμο του γεωγραφικού διαμερίσματος της Θεσσαλίας. 


Ερώτημα-Κουίζ : Πώς λέγεται ο Δήμος του κ.Παπαστεργίου; 



Ας υπενθυμίσουμε, λοιπόν, στο φίλτατο Δήμαρχο Εμμανουήλ Παπά, Δημήτρη Νότα, ο οποίος προφανώς εκ παραδρομής, έγραψε στη σχετική του ανάρτηση στο Facebook Δήμος Τρικάλων κι όχι Δήμος Τρικκαίων, που είναι και το ορθό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.