Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Σύριζα Σερρών : Δυο Πολιτικοί σε ρόλο .......σωματοφύλακα


 

 

 

 

 Σε εξέλιξη η επίσκεψη του πρώην υπουργού και βουλευτή του Σύριζα Ανδρέα Ξανθού στην ΠΕ Σερρών . Και το σκηνικό που ζουν στην Σερραικη Συριζαιικη πολυκατοικία κάθε φορά που κάποιος προσκεκλημένος από την Αθήνα έρχεται στην πόλη επαναλαμβάνεται . Και δεν είναι άλλο από τον διαγωνισμό του βουλευτή Λευτέρη Αβραμακη και του πρώην υποψηφίου βουλευτή κ Καρπουχτση ποιος θα βρεθεί πιο κοντά στον προσκεκλημένο . Αποτέλεσμα οι δύο να πλαισιώνουν τους καλεσμένους εκ δεξιών και αριστερών και μάλιστα ευρισκόμενοι και πολύ κοντά του ( να μπούμε και στα πλάνα  των φωτογραφιών και  της τηλεόρασης αν γίνομαι αντιληπτός ) .Μην επιτρέποντας σε κανέναν άλλο να πλησιάσει .

Φοβάμαι έτσι ψηλοί και σωματώδεις που είναι μην τους περάσουν για σωματοφύλακες  σχολίασε χαριτολογώντας στέλεχος του τοπικού Σύριζα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.