Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Σύριζα Σερρών : Ζητειται υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Σερρών


 

 

 Προηγούνται οι εθνικές εκλογές . άλλα  με πληροφορεί ο σμπίρος οτι στην Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία δεν είναι αδιάφοροι για τις αυτοδιοικητικες εκλογές που θα ακολουθήσουν. Αφού θεωρούν οτι το κόμμα θα πρέπει να έχει ισχυρή αυτοδιοικητική εκπροσώπηση και στους 7 δήμους και κυρίως στον μητροπολιτικό δήμο Σερρών . Αυτή τη φορά  σύμφωνα με τα όσα μαθαίνει ο σμπίρος  δεν πρόκειται να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος .Αφου το 2014 η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ υπο τον Παναγιώτη Κοτρώνη έλαβε μόλις 8,07%  , ούτε το 1/3 των ψήφων που έλαβε ο Σύριζα στις εθνικές εκλογές του 2015 ( στον δήμο Σερρών ήταν 27,99% ) . Η ιστορία επαναλήφθηκε το 2019 όταν η υποστήριξη στην Αριάδνη Παπαφωτιου εστέφθη υπό πλήρη αποτυχία . Καθώς η κ Παπαφωτιου δεν ξεπέρασε ούτε το 5% , 4.94% την ώρα που αμέσως μετα ο Σύριζα έλαβε στις εθνικές εκλογές πενταπλάσιο ποσοστό 25.07%.

Με δεδομένο ( εκλογές 2015 και 2019 ) οτι ο Συριζα κινείται σε ένα ποσοστο άνω του 25% στον δήμο Σερρών . Οι σύντροφοι αναζητουν ένα πρόσωπο που θα καταφέρει να  καταγράψει αυτό το ποσοστό στην αυτοδιοικητική κάλπη. Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι και μάλιστα δεν προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα .Αλλά από τον ευρύτερο αριστερό χώρο. Καθώς θεωρούν οτι θα πρέπει να υπάρξει μια ενιαία πρόταση από τον χώρο της Κεντροαριστεράς .

Για να δώσω την βοήθεια του κοινού ,  μιλάμε για νεα πρόσωπα. Καθώς θεωρείται οτι το υπάρχον πολιτικό προσωπικό του δημοτικού συμβουλίου Σερρών ( από την πλευρα της αντιπολίτευσης ) έχει κλείσει τον κύκλο του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.