Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Σέρρες : Ο Τσίπρας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

 

 
 
 
Με αφορμη την επίσκεψη του προέδρου του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα στις Σερρες. Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σερρών κ Παναγιώτης Καρίπογλου θυμίζει τα της συμφωνίας των Πρεσπών 
Η ανάρτηση του κ Καρίπογλου 
 
«Η ιστορία είναι μια συνθήκη ανάμεσα στους νεκρούς, τους ζωντανούς και τους αγέννητους».
Φωτογραφία 1. Ο Μακεδονομαχος Μητρούσης Γκογκολακης, που έδωσε τη ζωή του για την απελευθέρωση των Σερρών και την εκδίωξη των Βουλγάρων και των Τούρκων.
Φωτογραφία 2. Ο Αλέξης Τσιπρας υπογράφει την κατάπτυστη και ετεροβαρή συμφωνία των Πρεσπών πανηγυρίζοντας.
Φωτογραφία 3. Ο Ζόραν Ζαεβ στο διαδίκτυο επιχαίρει καθώς όλος ο κόσμος πλέον αποδέχεται τους όρους : «Μακεδόνες» και «Μακεδονία».
Ο Τσίπρας μεθαύριο λοιπόν επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.
Στις Σέρρες που οι καθηγητές πανεπιστημίου του κόμματός του κατέθεταν δημόσια και επίσημα ότι οι κάτοικοι της πόλης μας μιλούν σλαβικά.
Κύριε τέως Πρωθυπουργέ : ο λαός των Σερρών και της Μακεδονίας ΔΕΝ ξεχνά.
Σε έχει κατατάξει εκεί που σου πρέπει.
 
 Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο και στέκεται
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κουστούμι

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Zoran Zaev 4 ημ. To Μακεδονικό μας όνειρο έγινε πραγματικότητα! In Υπογράψαμε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση στα μακεδονικά. Î Βόρεια Μακεδονία υπέγραψε συμφωνία με την EE, η οποία περιλαμβάνει τις υπογραφές όλων των κρατών μελών της ee, συμπεριλαμβανομένων των υπογραφών των γειτόνων μας Ελλάδας και Βουλγαρίας. Έι... Ελλάδα και Βουλγαρία υπογράφουν συμφωνία μαζί μας στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ! In Τώρα πια δεν χρειάζεται να πιστεύουμε, ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ÎÎH ποιο ήταν το θάρρος, η αποφασιστικότητα, το όραμα... Τα καταφέραμε! ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ με ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ αναγνωρισμένη από όλο τον κόσμο! Χαίρε Μακεδονίτες μου! Η ιστορία έχει γραφτεί !"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.