Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Πανσερραικος : Δύσκολη νίκη στην Αριδαία

 

 

 

 

 

Δύσκολη νίκη για τον Πανσερραικο που κατάφερε να κερδίσει με 0-1 τον Αλμωπό

Με τον σοβαρό τραυματισμό του Τσιμπούκα ( παίχτης του Αλμωπου ) σκιάστηκε ο αγώνας του Πανσερραικου στην Αριδαία . Ο αγώνας διακόπηκε για 10 λεπτά και ο παίχτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο .

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με λίγες φάσεις καθώς οι παίχτες σαφώς και επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του Τσιμπούκα.

Ο Πανσερραικος απείλησε με τον Δεληγιαννιδη στο 35 το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας .

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με φάουλ του Παπαδόπουλου στο 35 ( η μπάλα βρήκε στο τείχος ) και η τελευταία φάση του α ημιχρόνου ήταν στο 40 όταν  το σουτ του Κανις μπλόκαρε ο τερματοφύλακας  .

Η λύτρωση ήρθε για το Πανσερραικο στο 69 όταν ο Σαιντ ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Ντόκιτς και το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής το μετέτρεψε σε γκολ 

.


Ο Πανσερραικος ξεκίνησε με τους 

 Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης ,Καρασαλίδης, Παντεκίδης , Σιόντης , Σοφιανος, Θυμιάνης, Μούργος, Κανις, Κατσαντώνης

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ : Ντόκιτς, Παρασκευάς, Τσιμπούκας  Σέχου, Γιαλαμούδης  Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Πόποβιτς , Γιουκούδης, Πέττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.