Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Συνεταιριστική Σερρών : Παραμένει ζωηρό το ενδιαφέρον της επιχειρηματικής τριπλέτας Έξαρχου – Μπάκου – Καϋμενάκη


 

 

 

 

Μην έχετε καμία πλέον αμφιβολία! Η απόκτηση της Παγκρήτιας τράπεζας από την τριπλέτα Εξάρχου- Μπάκου- Καϋμενάκη, τους καθιστά πολύ δυνατούς παίκτες της εγχώριας επιχειρηματικής και τραπεζικής σκηνής, που σε συνδυασμό με την είσοδο τους και στα media, θα πρέπει κανείς να τους συνεκτιμά και να τους συνυπολογίζει ως ισότιμους στο τραπέζι της μοιρασιάς και της αναδιανομής της επιχειρηματικής τράπουλας!

Και θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τέτοιου είδους επιχειρηματικές και τραπεζικές κινήσεις δεν μπορούν να γίνουν χωρίς τη συναίνεση και τη συγκατάθεση του Μαξίμου και της Τράπεζας της Ελλάδος!

Για να μην πω και …της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!

Η Συνεταιριστική Σερρών, οι 2 κινήσεις σε Ενέργεια- Κατασκευές η αντανάκλαση στο Χρηματιστήριο και η εισαγωγή της Παγκρήτιας!

Στο μεταξύ οι πληροφορίες λένε πως Εξάρχου- Μπάκος και Καϋμενάκης έχουν μπροστά τους ακόμη 2+1 deals! 3 επιχειρηματικές συμφωνίες για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των κινήσεων!

Το προφανές είναι πως η νέα ισχυρή επιχειρηματική τριπλέτα θα κινηθεί για την απόκτηση της συνεταιριστικής Σερρών όπου ήδη έχει υποβάλει πρόταση για καταβολή σε μετρητά μέσω της αύξησης κεφαλαίου της τάξης των 30 εκατ. ευρώ, ενώ ως βασικός ανταγωνιστής φέρεται ένας Αμερικανοεβραίος επενδυτής ονόματι Sassoon που εμφανίζεται ως μεγάλος και ισχυρός, με τις πληροφορίες όμως να λένε άλλα τελείως διαφορετικά!

Αν ο Sassoon που φέρεται να έχει κάνει πρόταση 100 εκατ. ευρώ για το 70% της Συνεταιριστικής Σερρών (την αποτιμά 130 εκατ!!!!) δεν είναι αυτό που λέει, είναι προφανές πως θα αναλάβει δράση ο Γιάννης Στουρνάρας και θα τον στείλει από εκεί που ήρθε!

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες λένε πως το τρίγωνο των επιχειρηματιών θα πραγματοποιήσει 2 ακόμη πολύ δυνατές κινήσεις!

Ενδεχομένως η μία να σχετίζεται με την Ενέργεια και η άλλη με τις κατασκευές!

Και οι φήμες λένε ότι οι κινήσεις αυτές θα έχουν πιθανώς και χρηματιστηριακή αντανάκλαση!

Και δεν εννοώ την εισαγωγή της Παγκρήτιας στο ΧΑ που ούτως ή άλλως δρομολογείται!

 https://radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.