Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Στις Σέρρες ο Διαγωνισμού F1 in Schools 2022.

 


Τ
ο Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11.00 15.00 θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας (δίπλα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών), οι αγώνες ταχύτητας πίστας της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools 2022.

Ο διαγωνισμός
F1 in Schools διοργανώνεται από τον Εθνικό Συντονιστή του Προγράμματος σε Ελλάδα και Κύπρο κ. Πολυματίδη Δημήτριο, τον Δήμο Σερρών και το 20ο Δημοτικό Σχολείο
Σερρών.

Ο διαγωνισμός
F1 in Schools απευθύνεται σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης. Eίναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τεχνολογίας στον κόσμο, που στοχεύει στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά (STEM).
Πραγματοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ακόμη, προτείνεται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής σαν ενδεικτική δράση
STEM.
Στις 11.30 θα γίνει τελετή απονομής βραβείων στις Ομάδες των Δημοτικών Σχολείων.
Χώρος εκδήλωσης: Kλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας (δίπλα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών)
Ημερομηνία εκδήλωσης: Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Αβραάμ Καραογλανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.