Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη :Κάποιος να πει του δημάρχου οτι διοικεί τρια χρόνια

 


 

 

 

 

Στην εκπομπή της Ελένη Μωραιτη φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Βισαλτίας κ Αθανάσιος Μασλαρινος. Μεταξύ των άλλων η δημοσιογράφος ρώτησε τον δήμαρχο γιατί δεν συμμετείχαν ως δήμος στην 86η ΔΕΘ . Ο δήμαρχος δεν έδωσε σαφή απάντηση κάνοντας λόγο για έλλειψη ενδιαφέροντος .Όμως η συνέχεια ήταν αποκαλυπτική του τι κάνει η δημοτική αρχή  για την προβολή της περιοχής.Οταν ρωτήθηκε για την συμμετοχή του δήμου Βισαλτιας στην SEREXPO .  Ο δήμαρχος απαντώντας προφανώς χωρίς δεύτερη σκέψη είπε οτι μόλις την τελευταία στιγμή παρέλαβαν τα φυλλάδια που  διαφήμιζαν τα αξιοθέατα του δήμου .Αντιλαμβανόμενος μάλλον το τι είπε ( σε μια προσπάθεια να το σώσει )  επιτέθηκε στην συνέχεια στην αντιπολίτευση καθώς όπως είπε ουδεις εκ των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης  πέρασε από το περίπτερο του δήμου .

ΥΓ : Αν μετά από τρία χρόνια ομολογείς οτι δεν έχεις φροντίσει να τυπώσεις το σχετικό διαφημιστικό υλικό προώθησης και διαφήμισης  των αξιοθέατων του δήμου .Τότε δεν πιστεύω να υπάρχουν απαιτήσεις για κάτι περισσότερο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.