Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Προμαχώνας : Μεταφορα στρατιωτικου υλικου εκτος Ελλάδος


 

 

 

Η Επιτροπή Ειρήνης (ΕΕΔΥΕ) Σερρών επισημαίνει στο Σερραϊκό λαό την εκ νέου μεταφορά στρατιωτικού υλικού (άγνωστο τι και από που) εκτός χώρας -στη Βουλγαρία και με βόρεια κατεύθυνση (άγνωστο προς που), μέσω του Σερραϊκού δικτύου μεταφορών και του Προμαχώνα.  



Η συγκεκριμένη εξέλιξη ακολουθεί την επίσκεψη του υπ. εξωτερικών κ. Ν. Δένδια στο Κίεβο και την αναγκελεία βαθύτερης εμπλοκής της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, ως «σημαιοφόρος» του ΝΑΤΟ. 



Στα πλαίσια αυτής της εμπλοκής αποσύρεται κρίσιμος οπλισμός από τα Ελληνικά νησιά, όπως τα BMP-1, ενώ η χώρα γίνεται όλο και πιο ενεργό μέρος στην ιμπεριαλιστική αντιπαράθεση ΝΑΤΟ-Ρωσίας. 

 

Ταυτόχρονα μετατρέπεται σε θύτη των λαών του Ντομπάς ως συνεργός της αντιδραστικής και φιλοναζιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας. Καθίσταται όμως και στόχος από πλευράς της καπιταλιστικής Ρωσίας, καθώς αυτή συνεχίζει την απαράδεκτη και καταδικαστέα εισβολή της στην Ουκρανική επικράτεια.

Ο λαός των Σερρών μόνο ανησυχίες και κινδύνους έχει να «κερδίσει» από τυχόν εμπλοκή της περιοχής στην εξέλιξη των Νατοϊκών σχεδίων στην Ουκρανία, ή στα σχέδια Νατοϊκής περικύκλωσης της Ρωσίας.



Καλούμε όλους τους φορείς στην Π.Ε. Σερρών να πάρουν πρωτοβουλίες, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεση τους σε οποιαδήποτε χρήση του Σερραϊκού εδάφους για την υλοποίηση των Νατοϊκών σχεδιασμών!

 

1 σχόλιο:

  1. και την αναγκελεία βαθύτερης

    Δεκαοχτώ ώρες στο αέρα και κανείς από τους πολυπληθείς αναγνώστες σας δεν έκραξε «Ὦ ξεῖν´, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.