Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Τουλάχιστον καθαρίστε τον χώρο

 


 
 
 
 
 
 
 
Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αμφίπολης Κώστας Μελίτος  . Καταγγέλλει την δημοτική αρχή οτι αδιαφορεί ( παρά τις πολλές οχλήσεις των κατοίκων της περιοχής Παλαιοκώμης - Νέας Φυλής ) για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη υπόστεγο από την θεομηνία του Ιουνίου . Μάλιστα ο κ Μελίτος κάνει λόγο για πληρη εγκατάλειψη του δήμου σε όλα τα μήκη και πλάτη .
Εμεις θα πούμε οτι οταν δεν φρόντισαν τοσους μηνες τουλάχιστον να καθαρίσουν τον χώρο από τα μπάζα. Περιμένουν να το ξαναφτιάξουν ???
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΜΕΛΙΤΟΥ  
 
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗΣ - ΝΦΥΛΗΣ
Το κατεστραμμένο Στέγαστρο ( ΚΙΟΣΚΙ ) που φαίνεται κατασκευάσθηκε από τον πρώην Δήμο Αμφιπολης στους πρόποδες του Παγγαίου,Νότια της Ν ΦΥΛΗΣ.
Αποτελούσε ένα επισκέψιμο χώρο , για τους κατοίκους ,ένα χώρο αναψυχής για πολλά χρόνια . Η καταστροφική Θεομηνία στις 25 Ιουνίου ,κατεδάφισε το στέγαστρο , όπως απεικονίζεται .
Με πληροφορήσανε κάτοικοι ότι έγιναν πολλές οχλήσεις στην Δημοτική Αρχη , αλλά και στην ΤΟΠΙΚΗ ( !!!) και απάντηση δεν έλαβε κανείς , όπως και για όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της περιοχής λύσεις δεν έχουν δοθεί. Προβλήματα που δείχνουν την οριστική εγκατάλειψη του Δημου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του .
Θλίβομαι ειλικρινά κυρίως για το τοπικό συμβούλιο και για τον πρόεδρο της ΝΦΥΛΗΣ , μιας και το κιόσκι κατασκευάσθηκε τότε και με την πρωτοβουλία συγγενικού του προσώπου , και πίστευα ότι θα έδειχνε κάποια ευαισθησία .
Δυστυχώς όμως καμία κίνηση ,, καμία προσπάθεια ένταξης του στο τεχνικό πρόγραμμα για την ανακατασκευή του ,
Κρίμα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.