Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Νέας Ζίχνης : ¨¨Βγήκαν τα μαχαίρια ¨¨ στην παράταξη Μπόζη -Καθαιρέθηκε αντιδήμαρχος

 


 

¨¨Βγήκαν τα μαχαίρια ¨¨ στην παράταξη του δημάρχου Νέας Ζίχνης Παντελη Μπόζη .Καθώς με μια αιφνιδιαστική απόφαση ο δήμαρχος έπαυσε των καθηκόντων του τον αντιδήμαρχο κ Δηματάκη. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι λόγοι που επικαλείται ο δήμαρχος .Καθως όπως αναφέρει << η παρουσία του κ Δηματάκη στο Δ.Σ  είναι απαξιωτική, διασπαστική και με ανακριβείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς κατά της Δημοτικής Αρχής >>

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Α. Ανακαλεί από σήμερα (07-10-2022) την υπ’αριθμ. 701/7906/02-11-2021 απόφαση του Δημάρχου Νέας Ζίχνης, ως προς το σκέλος που αφορά τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κο Δηματάκη Αχιλλέα του Ξενοφώντα, τον οποίο και παύει από Αντιδήμαρχο και τον απαλλάσσει από την άσκηση των ανατιθεμένων αρμοδιοτήτων, πριν τη λήξη της θητείας του, για τους κάτωθι σημαντικούς λόγους:
1. Ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντα του, καθότι η φυσική του παρουσία στο Δημοτικό Κατάστημα είναι επιφανειακή και περιορίζεται σε ελάχιστη ώρα και ελάχιστες ημέρες, αν και έμμισθος Αντιδήμαρχος.
2. Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του δεν συνεργάζεται με τον Δήμαρχο, τον οποίο και πρέπει να επικουρεί.
3. Στο Δημοτικό Συμβούλιο η παρουσία του είναι απαξιωτική, διασπαστική και με ανακριβείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς κατά της Δημοτικής Αρχής.
4. Λόγω των ανωτέρω διαταράσσεται η συνοχή και η καλή λειτουργία των μελών της παράταξης του Δημάρχου με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο της Δημοτικής Αρχής.
Β. Ανακαλεί από σήμερα (07-10-2022) την υπ’αριθμ. 19/341/21-01-2022 απόφαση του Δημάρχου Νέας Ζίχνης,
ως προς τον ορισμό του κου Δηματάκη Αχιλλέα του Ξενοφώντα από μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.