Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις : Παιδικες χαρές ...χωρις μελέτη και κούνιες

 


 

 

 

 

 

Στο θέμα της τοποθέτησης των 9 παιδικών χαρών από τον δήμο Σερρών .Αναφέρθηκε ο  αντιδήμαρχος κ Γιώργος Νυχτοπάτης ο οποίος απαντώντας στο δελτίο τύπου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Σερραίων .Επιβεβαίωσε οτι τα χρήματα προέρχονται από πρόγραμμα που είχε εξασφαλίσει η δημοτική αρχή Αγγελίδη. Αλλά ο κ Νυχτοπάτης ανέφερε     οτι ο λόγος που καθυστέρησαν και η δημοτική αρχή Αγγελίδη  αλλά και  η τωρινή. Είναι οτι δεν υπήρχε μελέτη για την τοποθέτηση . Επίσης ο αντιδήμαρχος έριξε ακόμη ένα ¨¨καρφί ¨¨ καθώς όπως είπε και στις  4 που είχαν τοποθετηθεί από την δημοτική αρχή Αγγελίδη . Χρειάστηκε να γίνουν παρεμβάσεις αφού δεν είχε τοποθετηθεί επαρκής αριθμός από κούνιες. Με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές παιδιών που ήθελαν να τις χρησιμοποιήσουν. Ενδεικτικά είπε ο κ Νυχτοπάτης στην πλατεία ΙΚΑ υπήρχαν δυο , στην εκκλησία Τιμίου Σταυρού 1 όπως και στου Αγίου Δημητριου και Πρόβατά

2 σχόλια:

  1. Κοίτα να μαθαίνεις κ. Γκοτση. Η πολιτική δεν είναι μόνο γραβατουλα λουστρινι και καλτσακια μαντιλάκια. Είναι και Μπλούζα εργατική. Μπράβο στον κύριο Νυκτοπατη που ιδρώνει την φανέλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επί του προκειμένου

    Νυχτοπάτης-Γκότσης 1-0

    Δ Παραλίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.