Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Κώστας Καραμανλής: «Ισχυρό μέρισμα στην ανάπτυξη τα έργα υποδομής!»


Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε πολύ σημαντικά έργα να υλοποιούνται όπως το Πάτρα-Πύργος αλλά και τα σιδηροδρομικά έργα που ξεκίνησαν

 

Για την συμβολή των έργων υποδομών στην ανάπτυξη της τοπικής αλλά και της εγχώριας οικονομίας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Νίκο Καραγιάννη, δημοσιογράφο του Ypodomes.com, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στο Olympia Forum III που συνδιοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα «Πατρίς».

Ο Κώστας Καραμανλής στην εισαγωγική του τοποθέτηση ανέφερε: «Τα πολύ μεγάλα έργα Υποδομών αποτελούν ένα πολύ ισχυρό μέρισμα στην ανάπτυξη. Ενεργούν και τονώνουν την εγχώρια αλλά και τις  τοπικές οικονομίες. Ο Τομέας των κατασκευών είναι σημαντικός για την οικονομία και την ανάπτυξη της. Σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε πολύ σημαντικά έργα να υλοποιούνται όπως το Πάτρα-Πύργος αλλά και τα σιδηροδρομικά έργα που ξεκίνησαν. Έργα υποδομής ιδιωτικά ή δημόσια σημαίνει πολύ μεγάλη ανάπτυξη, σημαίνει θέσεις εργασίας και έχει τεράστιες συνέπειες σε πάρα πολλά επαγγέλματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Πάτρα – Πύργος έχει επηρεάσει συνολικά 600 διαφορετικά επαγγέλματα. Έχουμε λαμπρά μυαλά που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης τα οποία πλέον επιστρέφουν στη χώρα τους και βρίσκουν καλά αμειβόμενες δουλειές».

https://radar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.