Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Φτιάξτε την πεζογέφυρα της κοιλάδας


 

 

 

 

Μας το ανέφεραν συνδημότες μας, το είδαμε χτες και ιδίοις όμμασι. Εδώ και περισσότερες από 10 ημέρες η πεζογέφυρα (η τσιμεντένια) στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων είναι περιφραγμένη, ώστε να μην την διέρχονται οι δημότες.

Ο Δήμος Σερρών μάλλον προτίθεται να κάνει κάποιες παρεμβάσεις, ευπρεπισμού και συντήρησης -και πολύ καλά θα κάνει- και  μακάρι οι πολίτες να  τη σεβαστούν και να μην την βρωμίσουν την επομένη με τις οπαδικές τους προτιμήσεις και τα εσώψυχα τους.

Το θέμα όμως για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι πολίτες και εμείς  θίγουμε το γεγονός, βρίσκεται αλλού. Στο ότι επί μέρες μετά την περίφραξη δεν έχουν  ξεκινήσει εργασίες και οι δημότες, μπρος σε αυτή τη στασιμότητα,  άρχισαν να παρακάμπτουν τα συρματοπλέγματα προκειμένου να πάνε από την μία άκρη της γέφυρας στην άκρη – θέτοντας σε κίνδυνο μερικές φορές  την σωματική τους ακεραιότητα.

Ας το δεί το θέμα ο Δήμος Σερρών και ας επισπεύσει αν μπορεί συντηρώντας την γέφυρα και αποδίδοντας την, το συντομότερο, αναβαθμισμένη στους δημότες. Ας αλλάξουν, επιτέλους, οι ρυθμοί των δημοσίων έργων και ας πλησιάσουν στην κανονική ζωή.

 

Δ.Ν.

https://sertharros.gr

 

4 σχόλια:

  1. Όπως και με τα ξύλινα γεφυράκια που τα πήρε ο χείμαρος, όπως και με το γεφυράκι της Αγ. Βαρβάρας έτσι και με αυτή τη γέφυρα. Οι άνθρωποι δεν φτιάχνουν, μόνο χαλάνε. 100 χρόνια πίσω τα Σέρρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ .
      Καλά κανεις και σχολιάζεις .
      Δε γνωρίζεις όμως γιατί ΔΕΝ μπορούν να γίνουν τα ξύλινα γεφύρια.
      Ρώτησε πρώτα , μάθε και μετά κρίνε.
      Άλλως η κριτική σου δεν έχει νόημα.

      Διαγραφή
    2. Από ότι ξέρω δεν είναι οριοθετημένη η κοίτη και δεν μπορούν να παρθούν τα μέτρα ασφαλείας. Ας κάνουν μια μελέτη (αν είναι αυτός ο λόγος), ας κάνουν κάτι. Μια διάβαση ρε παιδιά. Κάτι μεταλικό, ΚΑΤΙ.

      Διαγραφή
  2. Απευθείας ανάθεση, ήδη έχει γίνει.
    Θα το κάνουν και αυτό το έργο, οι "επιστήμονες" των απευθείας αναθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.