Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Σιντικης : Αγιασμός για την έναρξη του Κατηχητικού Έργου της Ι. Μ. Σιδηροκάστρου


Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού τελέστηκε ο Αγιασμός για την επίσημη έναρξη του Κατηχητικού Έργου της Ι. Μ. Σιδηροκάστρου το απόγευμα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας.

 

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος με τη συμμετοχή των κληρικών της πόλεως του Σιδηροκάστρου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε όλα τα παιδιά, συνεχάρη μάλιστα τα μικρότερα για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό τους.

Υπενθύμισε σε όλους τους κατηχητές το χρέος και το καθήκον τους να εμπνεύσουν στα παιδιά την αγάπη για το Χριστό και την Εκκλησία του, μιαν αγάπη που θα πηγάζει από το χριστιανικό ήθος που θα επιδεικνύουν, και την συμπεριφορά τους και θα καταλήγει πάντοτε στον Λόγο του Ευαγγελίου.

Ευχαρίστησε θερμά όλους τους γονείς για το γεγονός ότι εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τα παιδιά τους στο κατηχητικό της Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, έτσι ώστε αυτά να καλλιεργηθούν πνευματικά και να μορφωθούν στη γνώση της Αγίας Γραφής και των βίων των Αγίων της Εκκλησίας.

Ευχήθηκε, τέλος, σε όλους καλή και αποδοτική κατηχητική χρονιά με πολλούς πνευματικούς καρπούς, κάτω από την ευθύνη και την καθοδήγηση της Ιεράς Μητροπόλεως και του υπευθύνου της νεανικής κίνησης, Διακ. Ανθίμου Κουρέα.

 

 https://www.ekklisiaonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.