Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Μια δημοτική αρχή με πρωτοφανή απάθεια και απραξία

 


 

 

Τρια χρόνια γεμάτα για την δημοτική αρχή Βισαλτίας . Η οποία κρίνεται πλέον ως πολιτικά αδύναμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχη επιδεικνύοντας  απάθεια και απραξία . Τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της ,παρά τα πολλά λόγια που ειπώθηκαν προεκλογικά και τις ακόμη περισσότερες υποσχέσεις .Η δημοτική αρχή φαίνεται οτι είναι  χωρίς όραμα, σχέδιο και στρατηγική. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια δημοτική αρχή χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Ο δήμαρχος Θανάσης Μασλαρινος προέβαλλε προεκλογικά την εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση ( καθώς μετρούσε πολλά χρόνια ως περιφερειακός σύμβουλος ) , άλλα στα τρία χρόνια αποδεικνύεται πολιτικά άτολμος,  χωρίς αποφασιστικότητα, με  έλλειμμα τεχνοκρατικής κουλτούρας και πολιτικής βούλησης  .

Η αδυναμία σύνταξης ενός φακέλου για την απορρόφηση έτοιμης χρηματοδότησης ( αγροτική οδοποιία ). Η στασιμότητα στο θέμα της παραχώρησης των ιαματικών πηγών Θερμων παρά την εκφρασμένη πολιτική στήριξη ( το θέμα βρίσκεται ισως και πιο πίσω από κει που το άφησε η Αγνη Δουβίτσα ). Η χαρακτηριστική καθυστέρηση στην απορρόφηση εγκεκριμένων πιστώσεων για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες . Αποτυπώνει τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής. Όταν λοιπόν δεν μπορεί στα εύκολα  .Οι δημότες ας χαμηλώσουν τον πήχη των προσδοκιών τους από την παρούσα δημοτική αρχή .

2 σχόλια:

  1. Α όλα και όλα , στις εκδηλώσεις όμως στις γιορτές στα πανηγυράκια πρώτοι έ , μόνο για τα εύκολα και αυτά που φαίνονται . Εργο μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί όταν ήταν περιφερειακός σύμβουλος αυτός και άλλοι πολλοί , πείτε μας τί έργο κάνανε συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.