Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Οι Σύμμαχοι τον τίμησαν ..η παράταξη του ???


 

 

 

 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/10  η τελετή ονοματοδοσίας της Αίθουσας Συνεδριάσεων της ΔΕΥΑΣ, σε αίθουσα «Θεόδωρος Αραμπατζής» προς τιμήν του εκλιπόντα δημοτικού συμβούλου, που διετέλεσε και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ . Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο οτι έλαμψαν δια της απουσίας οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Σερραίων . Καθώς Παρόντες ήταν μόνο ο  Ηλίας Γκότσης και Βασίλης Παπαβασιλείου .Επίσης το παρον έδωσαν η κ Παπαφωτιου και ο κ Φωτιάδης . Για τον πρώην νομάρχη να πούμε οτι παρά τις πολλές ¨΄σκληρές πολιτικές κόντρες  ¨¨  που είχε με τον εκλιπόντα  έσπευσε να τον τιμήσει. Κάτι που δυστυχώς δεν έπραξαν οι επι σειρα ετών συνεργάτες του αείμνηστου Θόδωρου Αραμπατζή 

ΥΓ : Σε οτι αφορά τον πρώην δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη να πουμε οτι  απουσίασε λόγω ασθένειας 

5 σχόλια:

  1. Προεκλογικά παιχνίδια είναι αυτά. Αυτό με τις ονοματοδοσίες μήπως πρέπει κάπου να σταματήσει; Σε κάθε εκλεγμένο εκλιπόντα θα δίνουμε κάπου το όνομα; Που ακούστηκε αυτό; Μήπως κάποιος ή κάποιοι προαλείφονται με αυτόν τον τρόπο τη δική τους ονοματοδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πέτρος Αγγελίδης ήταν άρρωστος για αυτό δεν πήγε. Το ανακοίνωσε ο Γκότσης στην εκδήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγο ντροπή. Ο Γκότσης είπε ότι ο Αγγελίδης έχει κορωνοϊο. Επίσης πόσοι κλήθηκαν για πες μας; Κλήθηκαν όσοι κλήθηκαν για το σιαμαγκα, που είχαν ακόμη και παπά; Η ίδια η δημοτική αρχή απαξίωσε το Θόδωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο ντροπή για τη συμπεριφορά της Δημοτικης Αρχής. Υποτίμησαν τον Θεόδωρο Αραμπατζή με τραγικό τρόπο. Ολόκληρη "φιέστα" για τον αείμνηστο Δημήτρη Σιαμάγκα (αχ! Δημήτρη όλα στο βωμό της ψηφοθηρίας) και μία πρόχειρη, της τελευταίας στιγμής, τελετή για τον Θ. Αραμπατζή. Ο Αγγελίδης δεν πήρε ποτέ πρόσκληση, μια χαρά ήταν ο άνθρωπος. Τι άλλο θα δούμε . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είδαμε όλα γεμισε η Σερρες με ονόματα πολιτικών

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.