Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Ήταν τελικά ¨¨ευλογία ¨¨ για τους δημάρχους η περίοδος της πανδημίας ?????


 

 

 

 

 Ως ¨΄ευλογία ¨¨ για τις δημοτικές αρχές χαρακτήρισε ( ο Ηλίας Γκότσης ) την περίοδο της πανδημίας  του κορονοιου. Ο  έμπειρος αυτοδιοικητικος ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Νάβαλη στο ΔΙΚΤΥΟ .Εξηγώντας το εννοεί , ανέφερε οτι στα δύο  περίπου χρόνια της πανδημίας , υπήρξαν πολλές έκτακτες χρηματοδοτήσεις των δήμων από την κεντρική διοίκηση.  Δικαίωμα για δεκάδες προσλήψεις προσωπικού. Ενώ όπως τόνισε με νόημα η πανδημία ήταν το τέλειο άλλοθι  των δημάρχων για τις καθυστερήσεις και ελλείψεις αλλά   και για  την έλλειψη έργου

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με τα όσα λέει ο κ. Γκότσης. Λειτούργησε σαν άλλοθι για δημ.αρχές για αδυναμίες , για ελλείψεις για καθυστερήσεις. Για τα πάντα έφταιγε ο covid. Απευθείας αναθέσεις , πάρα πάρα πολλές προσλήψεις λόγω covid που δεν φαινότανε πουθενά οι υπάλληλοι, χρήματα πολλά απο το κράτος, εργασία απο το σπίτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρύφτηκε η διοικητική ανεπάρκεια πίσω από τον κόβιντ.. απλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.