Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Απόλλων Παραλιμνίου : ¨¨Δραπέτευσε με την πρόκρισ稨¨¨ ...... από τα Διαβατά

 


 

 

 

 

Συνεπής στο ραντεβού  με την ιστορία ήταν στην Θεσσαλονίκη ο Απόλλων Παραλιμνίου . Που έγραψε την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του με την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος .Το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετακη μπήκε δυνατά και νωρίς νωρίς καθάρισε το παιχνίδι μην αφήνοντας περιθώριο στους γηπεδούχους. Ο Γκέκας με δύο γκολ στο 3 και το 13 έκανε το 0-2 . Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων στο 57 έκανε το 0-3 και ο Καριοφύλης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το τελικό 0-4 .


 

 Νομικός .Κιουτσεκτσίδης.Τσομαχασβίλι .Κουτζαβασίλης ,Γκούμας , Γεωργιάδης , Καρυοφύλλης ,Γκέκας , ELEZI ,Παπαδόπουλος ,Τζαμπέγια

 Ε0αιξαν ως αλλαγη και οι

 Κωνσταντινίδης Διαμ. ΚΑΡΑΤΛΙΔΗΣ Κωνστ. Γάκης Ιωάννης Λιάρας Μάλαμ. ΜΠΟΜΠΟΡΑΣ Νικόλαος

1 σχόλιο:

  1. Ατυχής ο τίτλος του δημοσιογράφου. Δραπετεύει κάποιος που είναι από παντού κλεισμένος και όχι αυτός, που όπως γράφετε, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.