Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Σιντικης : Γιώργος Τάτσιος - Δημοτικη αρχή μονο για πανηγύρια

 


 

 

 

 

Με δελτίο τύπου ο υποψηφιος δήμαρχος Σιντικής εξαπολύει τα βέλη του κατά της δημοτικης αρχής .

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;


Στις 30 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε μια σειρά παραστάσεων της ξεκαρδιστικής κωμωδίας ΔΕΛΗΣΤΑΥΡΟΥ &ΥΙΟΣ που ανέβασε το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. Η παράσταση ανέβηκε σε όλο (σχεδόν) τον Νομό Σερρών πλην του Δήμου Σιντικής.  Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά στην οποία συμμετείχαν οκτώ επαγγελματίες ηθοποιοί εκ των οποίων ο Γιωργος Καρυδας και Vangelis Zlatintsis είναι δημότες ΣΙΝΤΙΚΗΣ. Αυτό ουδόλως εκτιμήθηκε από τον Δήμαρχο Σιντικής ο οποίος γύρισε την πλάτη στην ποιοτική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και αδιαφόρησε για την ανάγκη που έχει ο κόσμος για την Τέχνη του Θεάτρου. Καλά τα πανηγύρια και τα σουβλάκια αλλά το Θέατρο είναι το "αλατοπιπερο" του Πολιτισμού μας (από την αρχαιότητα)!


ΥΓ1: το 2014 που ανέλαβε η νυν Δημοτική Αρχή λειτουργούσαν οι ερασιτεχνικες θεατρικές ομάδες του Σιδηροκάστρου και του Πετριτσίου. Φέτος δεν ανέβασαν καμία παράσταση.. 


ΥΓ2: την Τετάρτη 28/9 ναυλωθηκε λεωφορείο και μετέφερε 50 δημότες που διψούν για θέατρο από το Πετρίτσι για την παράσταση που έγινε στο θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ των Σερρών με έξοδα του Πετριτσιωτη ηθοποιού Βαγγέλη Ζλατιντση... 


Το θέατρο σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ στον Δήμο Σιντικής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.