Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Μια μεταγραφή που ¨¨κάηκε ¨¨ πριν να ανακοινωθεί ????


 

 

 

 

 

Το γράψαμε προ μηνών οτι ο κ Παντελής Χράπας στις εκλογές του 2023 θα κατέβει με την φανέλα των Συμμάχων . Βέβαια ο ίδιος εξακολουθεί να το αρνείται αν και δια της ψήφου του ( στο δημοτικο συμβούλιο , οικονομικη επιτροπή και στο ΔΣ της ΚΕΔΗΣ μας επιβεβαιώνει ). Η πρόσφατη δημόσια αντιπαράθεση του με τον επικεφαλής της παράταξης του κ Γκότση . Χτύπησε το καμπανάκι οτι μάλλον ήρθε ή ώρα να κάνει την κίνηση και να αλλάξει στρατόπεδο. Διότι πλέον ο χρόνος τρέχει σε βάρος  του σε ότι αφορά το πολιτικό του μέλλον. Όσο καθυστερεί η ανακοίνωση της μεταγραφής του .Τόσο  περισσότερο αρνητικά θα  λειτουργήσει  για τον ίδιο  και για την Συμμαχία Σερραίων

3 σχόλια:

  1. Το να μην είναι υποψήφιος δε περνάει από το μυαλό του ε; Τόσα χρόνια τι προσφορά έχεις κυρ Παντελή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλει να κάνει έστω και τώρα ένα καλό για τον Δήμο είναι να πάει στο σπίτι του,και αν πάρει και τον Γκότση μαζί του το καλό θα είναι διπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τραγούδι του πάει γάντι.
    "Εντιμε άνθρωπε κυρ Παντελή...... "
    Την χαμένη αξιοπρέπεια ας ψάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.