Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Η ώρα της αυτοκριτικης για όλους ( μερος 1ο )



 

 

 

 Λιγότερο από ένα  χρόνο  πριν από τις κάλπες για τις αυτοδιοικητικες εκλογές του 2023 . Και είναι μια καλή ευκαιρία ( είμαστε πλέον σε προεκλογική τροχιά ). Οι 5 υποψήφιοι δήμαρχοι των εκλογών του 2019  και ο Ηλίας Γκότσης ( που διαδέχθηκε τον αείμνηστο Θόδωρο Αραμπατζή )να κάνουν την αυτοκριτική τους .Αν ανταποκρίθηκαν και σε τι βαθμό στις προσδοκίες των Σερραίων δημοτών που τους τίμησαν με την ψήφο τους .

Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης έχει μετρήσιμο έργο  πάνω στο οποίο θα ζητήσει από τους δημότες να τον κρίνουν.

Να πάμε στην απέναντι πλευρά στην αντιπολίτευση.

Ο Στέφανος Φωτιάδης επικεφαλής της αντιπολίτευσης . Προσφάτως επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζαν άπαντες αμέσως μετά τις εκλογές του 2019. Οτι η παρουσία του στην τοπική αυτοδιοίκηση τελείωσε . Είναι άραγε ικανοποιήμενος από την παρουσία της παράταξης του στα τρία χρόνια. Ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αντιπολίτευσης που πρέπει να ελέγχει τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής ??? Θα λέγαμε ΟΧΙ , γιατί σε ποσοστό 90% και πλέον δια της ψήφου της ( δημοτικό συμβούλιο , οικονομική επιτροπή, ΚΕΔΗΣ ,ΟΠΑΚΠΑ, ΔΕΥΑΣ ,ΔΗΠΕΘΕ ) στήριξε τις προτάσεις της δημοτικής αρχής . Ακόμη και το αφήγημα της εποικοδομητικής και δημιουργικής αντιπολίτευσης αποδομείται .Από τις προσχωρήσεις του ( υπαρχηγού της παράταξης  ) κ Χρυσανθίδη στην Συμμαχία Σερραίων , και τις επικείμενες  ( αν επαληθευτούν οι φήμες ) που θα ακολουθήσουν αρκετών  εκ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του  .Επομένως η παράταξη Φωτιάδη αν δεν απορροφήθηκε επι της ουσίας από την Συμμαχια Σερραίων , συμπορεύτηκε μαζί της. Ακόμη και η δήλωση του κ Φωτιάδη ( ο οποίος ήδη αναζητεί την πολιτική του τύχη στην κεντρική σκηνή ) και της κ Μητλιάγκα ( που θέλει να είναι υποψήφια βουλευτής ) οτι θα παραμείνουν ως δημοτικοί σύμβουλοι ( οταν οι ίδιοι δηλώνουν οτι ο δήμος Σερρών δεν είναι στα πολιτικα τους ενδιαφέροντα ) . Κρατούν σε ¨¨πολιτική αφασία ¨¨  την παράταξη προσφέροντας πολιτική στήριξη στην δημοτική αρχή 

Συνεχίζεται 

4 σχόλια:

  1. Αυτοκριτική να κάνουν οι Σερραίοι. Παπαφωτίου, Τερζής, Χαραλαμπίδου έμειναν όρθιοι και κράτησαν το ρόλο της αντιπολίτευσης. Ο Γκότσης μόνο όταν κατάλαβε πως το κουστούμι που έραψε έμεινε πίσω από την πόρτα που έφαγε από τον Χρυσάφη. Όλοι οι άλλοι με αδιάφορο εώς ύποπτο ρόλο που τώρα αποκαλύπτεται. Αυτά, τα άλλα είναι ο σανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος/ ποια από τους 3 είσαι; Σανό δεν τρώμε, όλοι σας τα βρήκατε.σας πήραμε πρέφα παιδιά. Ανυπαρξία παντελής. Κάντε τώρα ανούσια καλέσματα δημοκρατικής συμπόρευσης, αντιπολίτευση, από τας Αθήνας, και φειγ φολάν ΔΤ.

      Διαγραφή
  2. Αθώο μου παιδί.
    Ο Χρυσάφης έφαγε πόρτα από τον Γκότση και υπάρχουν και αποδείξεις τις οποίες γνωρίζω κι αν χρειαστεί ως μάρτυρας θα τον δώσω τον Χρυσάφη.
    Ο Γκότσης τον Χρυσάφη τον έχει για πρωινό.
    Να δημοσιευτεί η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο Ηλίας! Μόνος του γράφει για τον εαυτό του, τραγικός!

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.