Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Οι σύντροφοι πήγαν SEREXPO

 


Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Σερρών επισκέφθηκε χθες την SEREXPO 2022, στο Επιχειρηματικό Κέντρο “Χρήστος Μέγκλας”.
Κατά την επίσκεψη μας στα περίπτερα της έκθεσης είχαμε την δυνατότητα και την ευκαιρία να βρεθούμε και να συνομιλήσουμε με τους εκθέτες, τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες των Σερρών. Κοινή αγωνία όλων μας, το μέλλον της αγοράς και της οικονομίας γενικότερα σε συνθήκες οικονομικού μαρασμού, υγειονομικής κρίσης, ενεργειακής κρίσης και υψηλού πληθωρισμού. Συζητήσαμε ακόμα για τα προβλήματα και τις προοπτικές των επιχειρήσεων του νομού μας αλλά και για όλα εκείνα που πρέπει να αλλάξουν ώστε οι όροι “αναβάθμιση” και “εκσυγχρονισμός” να έχουν πραγματική υπόσταση στο νομό μας.
Άλλωστε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του υπουργού, κυβερνητικών βουλευτών, αυτοδιοικητικών  και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας να παρουσιάσουν μια κατάσταση ενός νομού που ανθίζει, αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται, οι Σερραίοι γνωρίζουν πως η κατάσταση είναι διαφορετική. Την βιώνουν και την βιώνουμε καθημερινά. Ο νομός Σερρών είναι ένας από τους πιο φτωχούς νομούς της χώρας με βάση το κατά κεφαλή ΑΕΠ, όπου η ανεργία υπολογίζεται στο 38-40%, την ίδια στιγμή που ο Νομός μας θεωρείται πρωταθλητής στη μετανάστευση νέων στο εξωτερικό και ο δεύτερος νομός με την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού με βάση τα στοιχεία της πρόσφατης απογραφής. Όλα αυτά αλλάζουν με δουλειά, με σχέδιο, με πρόγραμμα και με κοινωνικό διάλογο, όχι με ρουσφέτια, με απευθείας αναθέσεις και με τα «κατόπιν εντολής μου».
#Serexpo_2022 #ΠΑΣΟΚ #Σερρες

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.