Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Αναζητώντας τον δρόμο της συνέπειας και της συνέχειας


 

 

 

 

Υπάρχει μία συνέπεια και συνέχεια στις ενέργειες της δημοτικής αρχής του Αλ. Χρυσάφη.

Η επιδίωξη να εμφανίζεται ως ηγεμονική αυτοδιοικητική  παράταξη που τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής, ότι ασπάστηκαν όλοι ασμένως την φιλοσοφία της περί «συμμαχίας» με τα προβλήματα της κοινωνίας μακριά από τοξικότητες και για αυτό σπεύδουν να ενταχθούν στους κόλπους της .

Η δεύτερη επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι να εξουδετερώσει εν τη γενέσει της κάθε πιθανή νέα υποψηφιότητα που βολιδοσκοπείται ή κυοφορείται και εκτιμάται ότι θα τις επιφέρει καίριες απώλειες στην κάλπη το Φθινόπωρο του 2023.

Για την τελευταία επιδίωξη έχουν επιστρατευτεί  φανεροί και «κρυφοί»  σύμμαχοι, άνθρωποι θεσμικοί και εξωθεσμικοί που παραγοντίζουν επι χρόνια στη σερραϊκή πολιτική σκηνή.

Όλα αυτά φαίνεται ότι είναι απαραίτητα προκειμένου ο δήμαρχος και οι Σύμμαχοι να κοιμούνται ήσυχοι. Άλλοτε αρκούσε μόνο η ήσυχη συνείδηση.

Δ.Ν.

https://sertharros.gr/

 

1 σχόλιο:

  1. Τρία χρόνια τώρα σε όλες τις φωτογραφίες δείχνει.
    Τέτοια γνώση και άποψη για όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.