Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Σέρρες : Οι Επισκευαστές Οχημάτων & Φανοποιοί γιόρτασαν τον προστάτη τους

 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9/2022)  η ετήσια εορταστική συνάντηση των αδελφών Σωματείων Επισκευαστών Οχημάτων και Επισκευαστών Αμαξωμάτων & Βαφέων Ν. Σερρών, που γιόρτασαν τον προστάτη τους, ανήμερα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, σε γνωστό εστιατόριο στον Άγιο Ιωάννη των Σερρών.

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της κλαδικής Ομοσπονδίας ΕΟΒΕΑΜΜ, Αθανάσιος Νικολόπουλος, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τα δύο Σωματεία οι Βουλευτές των Σερρών της Ν.Δ. Φωτεινή Αραμπατζή και Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λευτέρης Αβραμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Την Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΣΣ) εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο Α΄Αντιπρόεδρος Θεοφάνης Καμπούρης, η Αναπληρώτρια Γεν. Γραμματέας Αργυρώ Δαρνάκα και το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.