Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Π.Ε Σερρών : Ορισμος Υπεύθυνων Ενεργειακών Υποδομών


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με υψηλό

αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκε άμεσα και όρισε στις 28 Ιουλίου 2022, τους Διοικητικά Υπεύθυνους Ενεργειακών Υποδομών-Εγκαταστάσεών της και των Νομικών της Προσώπων.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση, αναφορικά με το θέμα δημοσιεύθηκε στις 2-7-2022(ΦΕΚ 3424/Β/2-7-22), ενώ ακολούθησαν δύο διευκρινιστικές εγκύκλιοι στις 4 και 21/7/2022.
Οι υπάλληλοι που ορίστηκαν ως Διοικητικά Υπεύθυνοι των κτιρίων της Π.Ε. Σερρών, αλλά και ο Συντονιστής, έχουν ήδη προχωρήσει σε ενέργειες με σκοπό την άμεση βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια των υπηρεσιών και θεωρείται δεδομένη η απεικόνιση των παρεμβάσεων μέσω σημαντικής μείωσης στην ενεργειακή κατανάλωση .
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος δήλωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η εξοικονόμηση ενέργειας από τις Υπηρεσίες της να υπερβεί τους στόχους, που έχουν τεθεί από την Κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους, διοικητικά υπεύθυνοι ορίστηκαν :
1. Στο Κεντρικό Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Κ. Καραμανλή 36)
2. Στο Κτίριο που στεγάζονται: η ΔΑΟΚ και η Υπ. Τεχνικών Έργων (Τέρμα Ομονοιας )
3. Στο Κτίριο Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών ( 1ο χλμ. Σερρών -Νεοχωρίου )
4. Στα Κτηνιατρεία Π.Ε. Σερρών (Σερρών, Νιγρίτας , Νέας Ζίχνης, Ροδόπολης , Ηράκλειας και Σιδηροκάστρου )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.