Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις: Μένει ..μέχρι να φύγει για να είναι υποψήφια βουλευτης

 


 

 

 

 

Συνέντευξη διάρκειας 60 λεπτών περίπου παραχώρησε στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ και  στην Ελένη Μωραιτη η δημοτική σύμβουλος Σερρών κ Βαρβάρα Μητλιάγκα . Να πούμε οτι αυτο που εισπράξαμε ήταν οτι περισσότερο η κ Μητλιαγκα βγήκε για να κάνει γνωστή την πρόθεση της να είναι υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές παρά πρόσθεσε κάτι καινούριο στα του δήμου Σερρών .Όπου ακούσαμε μια επανάληψη των όσων έχουν ειπωθεί κατά καιρούς από μέλη της παράταξης της αλλα και από τον κ Φωτιάδη. Αυτο που θα κρατήσουμε είναι οτι η κ Μητλιάγκα δήλωσε οτι παραμένει δημοτική σύμβουλος. Μέχρι να ανακοινωθεί επισήμως η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ .Καθώς οπως είπε τότε θα παραιτηθεί από τη θέση της δημοτικής συμβούλου.

4 σχόλια:

  1. Αντε και εις ανώτερα. Το χρειαζόμαστε αυτό τον παρεμβατικό λόγο που έδειξε στο δημοτικό συμβούλιο και στα έδρανα της Βουλής. Χαχαχα ρε δεν πάμε καλά στα Σέρρας. Μας έσωσαν τοπικά, θέλουν με την εκκωφαντική σιωπή τους να μας σώζουν και κοινοβουλευτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξυπνο, βρήκε τρόπο να πηδήξει απο το καράβι που βουλιάζει χωρίς να της χρεώσουν οτι τους εγκατεληψε. Γιατί δεν βαζει υποψηφιοτητα με τη ΝΔ; Τοσο καιρό στηρίζει Χρυσάφη εξάλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.