Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Θένια Χαραλαμπίδου : Αδειάζουν τα ταμεία του δήμου - Δίνουν λεφτά σε λαμπάκια που δεν θα ανάψουν και αρκούδους που θα κλάψουν


 

 

 

 

 

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Αρχή Χρυσάφη απέδειξε περίτρανα την επιπολαιότητα που την διακρίνει.

Άφησε το ταμείο του Δήμου Σερρών με 5.000 €!

Μοίρασε απλόχερα τα 445.815,35 € που ήρθαν στο Δήμο ως ενίσχυση για κάλυψη του ενεργειακού κόστους σε ΚΕΔΗΣ και ΟΠΑΚΠΑ (421.000 €).

Παρά τις σοβαρές έγγραφες αντιρρήσεις του λογιστηρίου του Δήμου και την αντίθετη και τεκμηριωμένη άποψη σύσσωμης της αντιπολίτευσης ενέκρινε μειοψηφικά και μόνο με τις ψήφους της παράταξής του την αναμόρφωση του προϋπολογισμού (34η) σύνολο 677.331,86 €

Κατά τα άλλα, ακούσαμε και λογιστικές αλχημείες, όταν ο κ. Χρυσάφης υπερασπιζόμενος την τροποποίηση του προϋπολογισμού ισχυρίστηκε ότι  ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 150.000 ευρώ τα οποία ΘΑ ΒΑΛΕΙ στο ταμείο. Η ουσία όμως είναι ότι σήμερα το ταμείο του Δήμου έχει 5.000€!

Ουσιαστικά έδωσε λεφτά σε λαμπάκια που δεν θα ανάψουν και αρκούδους που θα κλάψουν, αν προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη στο Δήμο.

Θένια Χαραλαμπίδου
Δημοτική Σύμβουλος Σερρών

 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.