Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : ΄΄Μαδάει μαργαρίτες ¨¨ ο Στέφανος Φωτιάδης


 

 

 

Για τις φήμες που κάνουν λόγο οτι θα είναι υποψήφιος βουλευτής .Ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Νάτσιο ο Στέφανος Φωτιάδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ . Ο πρώην νομάρχης απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος και το κυριότερο με ποιο κόμμα

ΕΡΩΤΗΣΗ :Τελικά υπήρξε φλερτ με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ώστε να είστε υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Σερρών;  Σε ποιο βαθμό είχαν βάση τα όσα διακινούνταν τα τελευταία δύο χρόνια;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Συζητήσεις-προτάσεις μου έγιναν από στελέχη και των δύο κομμάτων, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ , στην επίκαιρη περίοδο, λόγω πιθανών εκλογών, πριν το καλοκαίρι.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ : Η πολιτική σας σχέση με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ποια είναι; Ενδιαφέρεστε, πρόκειται να είστε υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα στο Νομό Σερρών. Πως τοποθετείστε, αλήθεια, στην εμφανή «αντιδεξιά» στροφή που επιχειρεί ο νέος αρχηγός Νίκος Ανδρουλάκης; Έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη σας επ αυτού – δεδομένης της συναινετικής λειτουργίας σας στο δήμο με τον «δεξιό» κ. Χρυσάφη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Οι απόψεις μου διαχρονικά είναι ξεκάθαρες. Τιμήθηκα από τον πολιτικό χώρο και προσπάθησα να φανώ αντάξιος. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  έχει έναν νέο αρχηγό που σέβομαι και εκτιμώ. Βλέπω πως κάνει σοβαρές και οργανωμένες προσπάθειες στην πολιτική σκηνή. Το τελευταίο, με τις παρακολουθήσεις, είναι προσβολή προς την δημοκρατία. Απαράδεκτο για την πολιτική ζωή, ως πρακτική. Είμαι ενεργός, δημοκρατικός, σκεπτόμενος πολίτης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.