Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Νίκος Φρυδάς - ΑΜΕΣΑ προέχει να «διατυπωθεί» μια νέα πρόταση διοίκησης του δήμου


 

 

 

 ΄΄Ανοίγει ¨¨ το θέμα σχηματισμού  νέας  δημοτικής παράταξης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 στο δήμο Σερρών . Καθώς αλιεύω από το κείμενο της  κριτικής που ασκεί   στην παράταξη Φωτιάδη  ο πρόεδρος  του οδοντιατρικού συλλόγου Σερρών κ Φρυδας , την τελευταία παράγραφο όπου ο κ Φρυδας γράφει << αυτό που προέχει είναι να «διατυπωθεί» μια νέα πρόταση διοίκησης του δήμου από εκείνες τις δυνάμεις κι εκείνους τους πολίτες που πιστεύουν ότι η πόλη μας αξίζει κάτι καλύτερο! Και πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ!!>>

 ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Κ ΦΡΥΔΑ

Αγαπητέ κύριε Ουβένη, αυτό που εγώ σίγουρα γνωρίζω είναι ότι η παράταξη του κ. Φωτιάδη επιτέλεσε στο ελάχιστο τον ρόλο της ως μείζων αντιπολίτευση, με κύρια ευθύνη του επικεφαλής της.
Επίσης, αν δείτε αποσπάσματα από τη επίμαχη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου ο κ. Χρυσανθίδης ανακοινώνει την προσχώρηση του στην παράταξη του κ. Χρυσάφη ( δλδ σε μία από τις χειρότερες διοικήσεις του δήμου), το κλίμα είναι «οικογενειακού διπλού», όπως θα έλεγε κανείς με ποδοσφαιρικούς όρους.
Η παράταξη του κ. Φωτιάδη έχει κριθεί από τη σερραική κοινωνία κι έχει κριθεί αρνητικά.
Αυτή τη στιγμή , αυτό που προέχει είναι να «διατυπωθεί» μια νέα πρόταση διοίκησης του δήμου από εκείνες τις δυνάμεις κι εκείνους τους πολίτες που πιστεύουν ότι η πόλη μας αξίζει κάτι καλύτερο! Και πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ!!
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.