Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Σέρρες : Πάρκαρε όπου σε βολεύει και άσε τους άλλους να παιδεύονται



 

 

 

Χθες πρωί, πρωί κινήθηκα πεζός και η πρώτη εικόνα που αντίκρισα ήταν η προσπάθεια ενός απορριμματοφόρου να διασχίσει το δρόμο, εύκολος δρόμος, κοντά στο σπίτι μου να  για να κάνει την αποκομιδή των απορριμμάτων. Ένα αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο με τέτοιο τρόπο που έκανε δύσκολη τη ζωή στους ανθρώπους της καθαριότητας..

Σκέφθηκα ότι το καλοκαίρι πέρασε και πάλι θα βλέπουμε παντού σταθμευμένα οχήματα, έναν υπαίθριο παρκινγκ, ένα τριτοκοσμικό χάλι που φαίνεται ότι δεν μπορεί να διορθωθεί.

Παρκάρουμε όπου βρούμε, κινούμαστε ώρες αιχμής σε δρόμους με κυκλοφοριακό όγκο και  πιάνουμε συζήτηση με φίλο που είδαμε στο δρόμο ενώ είμαστε στην ουρά. Δεν έχουμε στοιχειώδη κυκλοφοριακή αγωγή. Είμαστε κακομαθημένοι ΙΧήδες ακόμη και σε δρόμους όπως η Βενιζέλου, η  Λ. Παπαπαύλου η Β. Βασιλείου επιδεικνύουμε το θράσος μας και την ακαταμάχητη ροπή στο εύκολο. Να κάνουμε τα ψώνια μας αφήνοντας το αυτοκίνητο μας έξω από το κατάστημα που μας ενδιαφέρει.

 

Δ.Ν.

 https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.