Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Δήμος Σερρών : Η αλήθεια το ψέμα και η απορια

 


 

 

 

Απάντηση στην ανάρτηση μας  

Το ερώτημα της ημέρας : Η μιση αλήθεια είναι ψέμα ??? 

Δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τερζής. Ο οποίος ευκαιρίας δοθείσης εκθειάζει για μια ακόμη φορά την δημοτική αρχή Αγγελίδη .Η απορία μας είναι γιατί το 2019 ο κ Τερζης δεν παρέμεινε στην παράταξη της πετυχημένης δημοτικής αρχής Αγγελίδη ( σύμφωνα με τον ίδιο )και αποχώρησε θέτοντας υποψηφιότητα με τον Στέφανο Φωτιάδη 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 

 «Το ερώτημα της ημέρας: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα???
(Ανώνυμος, Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022)

Για άλλη μια φορά ο γνωστός ανώνυμος ανέλαβε την εντεταλμένη του υπηρεσία!!!
Αγαπητέ ανώνυμε, χαίρομαι που ρωτάς αν η μισή αλήθεια είναι ψέμα. Σου απαντώ λοιπόν.., όχι απλά είναι ψέμα αλλά ολόκληρο ψέμα.
Ας δούμε τι κρύβεται πίσω από τη μισή σου αλήθεια…
Εκείνοι λοιπόν που δεν κυκλοφορούσαν βράδυ, στην «Κωνσταντίνου Καραμανλή»  (πρώην «Μεραρχίας»), πέρα από το «Επιμελητήριο», να γνωρίζουν πως στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή έγιναν τεράστιες προσπάθειες για την αξιοποίηση του «Θερινού Θεάτρου» και του πάρκου  στη «Δορυλαίου».
Τα αποτελέσματα ορατά, ένας χώρος παρατημένος, σκοτεινός, πάρκινγκ αυτοκινήτων και στέκι ατόμων με παραβατική συμπεριφορά, έγινε το πολιτιστικό στέκι και χώρος αναψυχής, χαλάρωσης, δροσιάς και ξεκούρασης για όλους τους Σερραίους και επισκέπτες.  
Κάθε αρχή και δύσκολη, διακριτικά, χωρίς selfie και μεγαλοστομίες, με μεθοδικότητα και σεβασμό στα χρήματα των Σερραίων, ο χώρος σταδιακά αναδεικνύονταν και αξιοποιούνταν.
Σε αυτό το ξεκίνημα εντάχθηκε και η επαναλειτουργία του ομώνυμου «κυλικείου», μετά την πενταετή παραχώρηση του Θεάτρου στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για πρώτη φορά. (Σημείωση: πρόσφατα η παραχώρηση ανανεώθηκε, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για άλλα πέντε χρόνια).  
Η λειτουργία του κυλικείου ήταν ένα ρίσκο για οποιονδήποτε επαγγελματία. Ένας χώρος που δε θύμιζε σε τίποτε σε αυτόν που έγινε και που ο ίδιος κατέβαλε προσπάθειες, με την επιχείρηση του, για να καθιερωθεί.
Χαίρομαι πως ως Κ.Ε.ΔΗ.Σ συμβάλαμε με την υπηρεσία και τα μέλη του Δ.Σ στις προσπάθειες του Δήμου για την αναβάθμιση του χώρου και της περιοχής.
Αποτέλεσμα, η άνοδος της αξίας που αντικατοπτρίζεται και στην θεαματική αύξηση του μισθώματος, μετά τη λήξη του συμβολαίου και τη διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού για νέα εκμίσθωση.  
Θα αναφέρω ένα απλό παράδειγμα, οι τιμές των καταστημάτων στο κέντρο της πόλης πριν και μετά τις πεζοδρομήσεις, όραμα και έργο του τέως Δημάρχου, Ζήση Μητλιάγκα.   
Εύχομαι υγεία και καλές δουλειές στον νέο εκμισθωτή και στους Σερραίους να απολαμβάνουν τον χώρο για τον οποίο η προηγούμενη Δ.Α δούλεψε πολύ.
Τέλος περιμένω από την τωρινή Δ.Α. αντίστοιχες ενέργειες και επιτυχίες και για άλλα μισθώματα του Δήμου που και αυτά αναδείχτηκαν από την προηγούμενη Δ.Α όπως, στη «Σερραϊκή μας Ακρόπολη», «Κουλάς» και το αναψυκτήριο στον «Αη Γιάννη».  
Αυτή είναι η δική μου αλήθεια, περιμένω και τη δική σου, για τις καθυστερήσεις στην εκμίσθωση του Κυλικείου καθώς και στη συντήρηση, και την αποκατάσταση αλλά και για την εγκατάλειψη.

 
Πάντα επώνυμα
 
 Βασίλης Τερζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.