Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις : Οι Καβαλιώτες πρόλαβαν τους Σερραίους


Στον Δήμο Παγγαίου αγαπάνε τον αθλητισμό και το δείχνουν!!! Από το 2017 έχει θεσμοθετήσει τη Γιορτή Αθλητισμού όπου σε αυτή τιμά τους αθλητές και αθλήτριες, με καταγωγή τον Δήμο, που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά, ενώ βραβεύει και αθλητές/τριες  ή παράγοντες του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής τους οποίους θεωρεί φωτεινό παράδειγμα για τους νέους και ως προτροπή να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

«Ψυχή» της εκδήλωσης ένας άνθρωπος που αγαπά αποδεδειγμένα τον αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις, ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης.

Η φετινή 6η Γιορτή Αθλητισμού έχει ως κεντρικό θέμα της τον Κλασικό Αθλητισμό, μιας και ο Δήμος Παγγαίου, μετά και την κατασκευή του ελαστικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για τη διάδοση και ανάδειξη των αθλημάτων στίβου, φιλοξενώντας, παράλληλα, αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας.

Στα πλαίσια αυτά θα βραβευθεί η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18 2022 στο άλμα επί κοντώ, σερραία Ηλιάνα Τριανταφύλλου και ο προπονητής της και ομοσπονδιακός προπονητής, Σάββας Κεφαλίδης.

«Η γιορτή θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 και ο χώρος που θα λάβει χώρα, μετά και την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως, είναι ο προαύλιος χώρος του Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου, ένας διαφορετικός χώρος εκδηλώσεων, όπου με τον απόλυτο σεβασμό προς το μνημείο, είμαστε σίγουροι ότι τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας», αναφέρει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου, Χρήστος Μποσμπότης.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και θα παρευρίσκεται και ο anexartitos.gr με τον φωτογράφο του Γιώργο Ευθυμιάδη, ο οποίος ακούραστα καλύπτει όλους τους αγώνες στίβου (και όχι μόνο)  που πραγματοποιούνται σε Σέρρες, Καβάλα και Δράμα.

Να σημειωθεί πως ο Δήμος Παγγαίου είναι ο πρώτος που τιμά σε ανοιχτή εκδήλωση για τον αθλητισμό, την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18 Ηλιάνα Τριανταφύλλου, σε αντίθεση με τον Δήμο π.χ. Σερρών που μέχρι στιγμής οι τιμές που αποδίδει στον αθλητισμό “εξαντλούνται” στο μπάσκετ (βράβευση της εφηβικής ομάδας της ΑΕΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μακεδονίας-Θράκης), παρ’όλο που ο στίβος έχει φέρει πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο!

Να επισημάνουμε πως η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, έχει αποδείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό γενικότερα και ειδικά για τον Στίβο, βοηθώντας και στηρίζοντας τους αθλητές και αθλήτριες με υλικοτεχνικές παροχές, στην προσπάθεια τους και μάλιστα πριν τις επιτυχίες τους!

https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.