Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

«Δυστυχώς πλούτισα» από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εμμανουήλ Παπάς»

 


Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εμμανουήλ Παπάς» σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά ανεβάζει μια αστική κωμωδία, γνωστή στο πανελλήνιο, «Δυστυχώς πλούτισα», σε θεατρική διδασκαλία του Νίκου Βεργίδη. Η διεξαγωγή της οποίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 με ώρα προσέλευσης 21:00.

 

Ο σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας, κ. Νίκος Βεργίδης δήλωσε σχετικά με το έργο :
”H επιλογή του έργου αυτού έγινε με γνώμονα την ανάγκη του θεατρικού κοινού να διασκεδάσει. Στους δύσκολους αυτούς  καιρούς που ζούμε ένα βασικότατο στοιχείο προβληματισμού της κοινής γνώμης και γενικά του λαού μας είναι τα οικονομικά επίπεδα διαβίωσης.

Το εύκολο χρήμα, ο πλουτισμός και η ”καλή ζωή” πάντοτε δημιούργησαν ένα απωθημένο όνειρο του μέσου πολίτη.

Στην παράσταση αυτή προσεγγίσαμε το θέμα του κειμένου, με τον αυθορμητισμό και την αγάπη του συνεργάτη, ερασιτέχνη με το θέατρο, χωρίς τις τεχνικές και τις επαγγελματικές απαιτήσεις ενός ευσυνείδητου και καταρτισμένου τεχνίτη ηθοποιού.

Η προσωπική μου καθοδήγηση ασχολήθηκε περισσότερο με την εμψύχωση και την θεατρική διδασκαλία ανομοιογενών συνεργατών,(αρκετοί εμφανίζονται για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή) σε μια συλλογική αλλά αυθόρμητη προσπάθεια έκφρασης και δημιουργίας, παρά με την σκηνοθετική μου ειδικότητα αντιμετώπισης του ανεβάσματος επαγγελματικά μια παράσταση.

Ευχαριστώ πολύ τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Εμμανουήλ Παπάς» και ιδιαίτερα την Προέδρο κ. Εύα Πιένκος Ματάκου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, όπως επίσης ευχαριστώ και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, για την άψογη συνεργασία του μαζί μου. ”

 

 https://www.serrespost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.