Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η υπερβολικη κατανάλωση φρούτων...βλάπτει σοβαρα την τσέπη


 

 

 

 Διάθεση για παραμύθια έχει ο σμπίρος και τι να κάνω κάθισα να τον ακούσω και ξεκίνησε :

Κόκκινη κλωστή δεμένη,

στην ανέμη τυλιγμένη,

δώσ’ της κλώτσο να γυρίσει,

παραμύθι ν’ αρχινίσει.

Σε ένα δήμο της Μυθικής Λιμνοχώρας κάποιοι εκ των ταγών διαπιστώνοντας οτι είναι υπέρ του δέον υπέρβαροι αποφάσισαν να κάνουν δίαιτα .Απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος έφτιαξε πρόγραμμα το οποίο προέβλεπε αποκλειστικά διατροφή με φρούτα .Φρούτα , φρούτα είπαν ,μπροστα στα κάλλη τι είναι ο πόνος που λέει και ο λαός. Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν την συνιστώμενη διατροφή. Επειδή όμως απαιτούνταν μεγάλες ποσότητες κάποιοι  εξ αυτών εγκαταστάθηκαν νυχθημερόν σε μανάβικα ώστε όποτε πεινάνε να μπορούν άμεσα να χορταίνουν την πείνα τους . Όμως υπήρξαν και παρενέργειες καθώς μπορεί κιλά να έχασαν ,αλλά αδυνάτισε πολυ και η τσέπη τους καθώς το κόστος υψηλό. Πλέον η δίαιτα άλλαξε και περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο και κρυφτο καθώς τους κυνηγάνε οι μανάβηδες για να πληρώσουν τα φέσια που άφησαν .

Τέλος του παραμυθιού. Καληνύχτα σας

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.