Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Δήμος Σερρών : Πρόεδρε έχεις γράμμα


 

 

 

 

 Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σερρών . Τέθηκε από την πλευρά της αντιπολίτευσης οτι δεν επετράπη στην  Ένωση στρατιωτικών Ν Σερρών να καταθέσει στεφάνι  κατά την τελετή για την απελευθέρωση της πόλης. Απαντώντας ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου ανέφερε οτι το θέμα λύθηκε και όπως συμπλήρωσε μίλησε με εκπροσώπους του πανελλαδικού οργάνου και οι εξηγήσεις που τους έδωσε θεωρήθηκαν επαρκείς οπότε δεν υπάρχει κανέναν θέμα .Ομως τον κ Κατιρτζόγλου διαψεύδει με επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "και της καλής πίστης, και TO πλαίσιο, να αποκατασταθεί η επικοινωνία μεταξύ δημοτική αρχή επιχείρησα επουλώσω συνέπειες της αναστάτωσης που προέκυψε, απολογηθώ αυτούς οποίοι είναι και είναι την αρχή μέχρι τέλος θεσμικοι άξιοι εκπρόσωποι των Στρατιωτικών. Όμως, πολιτικές σκοπιμότητες. όπως φαίνεται, οδήγησαν πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου να μεταφράσει αυτή την αγνή μου πρόθεση σε αναγνώριση κάποιου δήθεν λάθους. To μόνο λάθος δυστυχώς φαίνεται να Βρίσκεται στην διαχείριση της εν λόγω κατάστασης από την πλευρά Δήμου. Αναμένουμε στις επόμενες Επετείους που αστερίσκο προσωτικά τηλεφωνήματα. εν ενεργεία στρατιωτικοί ατυχής επιλέξουν να χωρις κανέναν ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημήτριος Ρώτας Ασμχος (ΥΔΚ)"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.