Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Δήμος Βισαλτίας : Ο Στέλιος Ρόκκος στα Γερακίνεια

 


Ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος στο Φεστιβάλ Πολιτισμού "Γερακίνεια 2022"!

Εξαιρετικός ερμηνευτής και ταυτόχρονα μουσικοσυνθέτης πολλών επιτυχιών! Έχει κατακτήσει επάξια την δική του θέση στην Ελληνική μουσική σκηνή και αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες.
Ρόκ και εναλλακτική εμφάνιση, με ιδιαίτερη χροιά στην φωνή, αδιαμφισβήτητα με μοναδικές ερμηνείες, ταλέντο στην σύνθεση και στην μουσική!!
Όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα ενός τραγουδιστή που έγραψε και συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι!
Φέτος στο Φεστιβάλ Πολιτισμού "Γερακίνεια 2022" παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα από το προσωπικό του ρεπερτόριο και όχι μόνο !!  

 
 Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου - Ώρα: 22:00 
Νιγρίτα. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας Θράκης). Με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Π.Ε. Σερρών. Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ3 ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.