Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Οφείλετε να δώσετε απαντήσεις κύριοι


 

 

 

 Ακυρώθηκε η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ την Κυριακή το βράδυ στον Προβατά .Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο σκηνοθέτης της παράστασης κ Μητρούσης προέβαλλε μια σειρά απαιτήσεων και έθεσε πολλές προϋποθέσεις για να  δοθει η παράσταση .Αν και ο πρόεδρος του χωριού και οι άνθρωποι του πολιτιστικού ικανοποιήσανε όλες τις απαιτήσεις  ,ο κ Μητρούσης τελικά αποφάσισε να μην δοθει η παράσταση ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ . Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά τις αντιδράσεις που υπήρχαν η παράσταση θα δοθει σήμερα σε άλλο χώρο

Πλέον τόσο ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ Ρίζος που ειδοποιήθηκε και πήγε στο χωριό ( προσπαθώντας να μεταπείσει τον κ Μητρούση ) όσο και ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ Ανδρέου οφείλουν να ενημερώσουν τι ακριβώς έγινε  .

Διότι εκ των προτέρων γνώριζαν οτι στα χωριά δεν υπήρχαν οι κατάλληλοι χώροι ( εδώ δεν έχει η πόλη ) .Είναι όμως μια ακριβή παράσταση πληρωμένη από την τσέπη των Σερραίων και των κατοίκων του Προβατα ) οπότε το λιγότερο που απαιτείται είναι σεβασμούς σε αυτούς  τους δημότες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.