Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Δήμος Σιντικης : Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «Νύχτες Αυγούστου» στα Άνω Πορόϊα


«Έπεσε η αυλαία» τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 των τετραήμερων εκδηλώσεων «Νύχτες Αυγούστου», που διοργανώθηκαν στα Άνω Πορόϊα, από τον Φιλοπρόοδο Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο, με τη συνδιοργάνωση και την επικουρία του Δήμου Σιντικής μέσω της Αθλητικής Πολιτιστικής Δράσης Σιντικής (Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές, που και για ακόμη μια χρονιά διοργάνωσαν τις «Νύχτες Αυγούστου», σημειώνοντας ότι ο Δήμος Σιντικής, μέσω και της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ., όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει αυτόν τον πετυχημένο πολιτιστικό θεσμό, όπως και όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι δραστήριοι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου.

Την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Άνω Ποροΐων, Βαλτερού και Κωνσταντινάτου  παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, παρουσία πλήθος κόσμου.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κερκίνης Κωνσταντίνος Νικηφόρου, η Επικεφαλής Συνδυασμού Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Όλγα Φυταγκουρίδου, ο Πρόεδρος Άνω Ποροΐων Νίκος Πετρακόπουλος, ο Πρόεδρος Κάτω Ποροΐων Κωνσταντίνος Θωμαϊδης, ο Γενικός Γραμματέας Δ.Σιντικής Ιάκωβος Ιακωβίδης, αλλά και πλήθος κόσμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.