Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Πανσερραϊκός μπάσκετ :Στις 22/8 η παρουσίαση της νέας ομάδας γυναικών και η έναρξη της προετοιμασίας


Η διοίκηση του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως η νέα ομάδα θα παρουσιαστεί  επίσημα την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022,  ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και η έναρξη της προετοιμασίας για το ανανεωμένο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας 2022-23.

Οι αθλήτριες της ομάδας μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ενώ θα ξεκινήσουν και οι πρώτες προπονήσεις στο ΔΑΚ Σερρών.

Η έναρξη του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Στον 4ο όμιλο που αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός θα έχει οχτώ αντιπάλους

4ος όμιλος (9 ομάδες)

  1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
  2. ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
  3. ΑΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ
  4. ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ
  5. ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
  6. ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
  7. ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΚΠΚ
  8. ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
  9. ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, για την σεζόν 2022-23. θα συμμετέχουν συνολικά 36 σωματεία, χωρισμένα σε τέσσερις ομίλους, δύο νότου και δύο βορρά. Από τις 36 ομάδες, οι δύο θα κερδίσουν, μέσω των Play Offs, την άνοδο τους για την Α1 Γυναικών.

Όσον αφορά τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, θα είναι συνολικά 14 και συγκεκριμένα οι τρεις τελευταίες κάθε ομίλου και οι δύο που θα προκύψουν από τα Play Outs.

Να θυμίσουμε πως την επερχόμενη σεζόν, οι ομάδες της Α2 Γυναικών θα έχουν το δικαίωμα να διατηρούν μία κοινοτική παίκτρια στο ρόστερ τους, ενώ στην προκήρυξη γίνεται αναφορά και στην αναδιάρθρωση που θα πραγματοποιηθεί στην κατηγορία, στο φινάλε της περιόδου.

 https://www.anexartitos.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.