Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Δήμος Αμφίπολης : 2ος Διαγωνισμός Γαστρονομίας


Ο Δήμος Αμφίπολης και η ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. διοργανώνουν τον 2ο Διαγωνισμό Γαστρονομίας, 11 και 12 Αυγούστου στο Ροδολίβος.

Η γαστρονομία, η κουζίνα και η γεύση κάθε λαού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού του. Γύρω από ένα τραπέζι, τις ώρες αυτές της κοινής χαλαρωτικής συνεύρεσης της οικογένειας, της παρέας, της κοινωνικής ομάδας ερχόμαστε πιο κοντά και απολαμβάνουμε μοναδικές στιγμές οικογενειακής θαλπωρής, φιλικής συντροφιάς αλλά και κοινωνικής επαφής.

Στο Δήμο Αμφίπολης η γαστρονομία κατέχει ιδιαίτερη θέση εδώ και χρόνια. Στη φωτογραφία – αρχείο που βρέθηκε καταγράφηκε μια γαστρονομική εκδήλωση το 1958 στο Ροδολίβος.

Εμείς που αγαπάμε αυτές τις στιγμές συλλογικής δραστηριότητας και μας αρέσει να αποκαλύπτουμε τα μικρά γευστικά διαμαντάκια που προσφέρει ο τόπος μας θα βρεθούμε γύρω από ένα τραπέζι, σε ένα ταξίδι παραδοσιακών γεύσεων, στο 2ο Διαγωνισμό Γαστρονομίας, στις 11 και 12 Αυγούστου, στο Ροδολίβος.

Η γαστρονομία είναι «ζωντανό» κομμάτι του πολιτισμού μας και ο πολιτισμός της γεύσης είναι σπουδαίος και σύνθετος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.