Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Δήμος Αμφίποληγς : Μέχρι 12 Αυγούστου οι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ

 


 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ
Αγαπητοί γονείς,
σε εξέλιξη είναι η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ στην ΕΕΤΑΑ, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022.
Για να υποβάλλετε αίτηση καλείστε να μπείτε στην πλατφόρμα https://paidikoi.eetaa.gr/.
Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.
Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη και από κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ.
Πώς θα κάνετε αίτηση :
Για την είσοδο στην ηλεκτρονική εφαρμογή είναι απαραίτητη η κατοχή των κωδικών Taxisnet αποκλειστικά της/του αιτούσας/ντα. Η πλειοψηφία των στοιχείων που απαιτούνται θα αντληθούν αυτόματα, από διεπαφές με Πληροφοριακά Συστήματα, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά από τα αντίστοιχα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (Αθήνα: 213-1320600 & 210-5214600, Λάρισα: 2410-579620, Θεσσαλονίκη: 2310-544714 – email επικοινωνίας: helpdeskchildhood@eetaa.gr ).
Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την υποβολή της αίτησης μπορείτε να επικοινωνήστε με τον κ. Καρίπογλου στο τηλ : 2324350127 (πρωινές ώρες).
Ο πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
Βίτσιος Δήμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.