Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Δήμος Σερρών : Γίνεται της ορθης επανάληψης


 

 

 

 

 H ορθή επανάληψη
της ορθής επανάληψης
τη ορθή επανάληψη
την  ορθή επανάληψη
ω ορθή επανάληψη

Δεν ξέρω αν είμαι γραμματικά σωστός  , αυτό όμως που βλέπουμε και διαπιστώνουμε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα   στον Δήμο Σερρών  είναι ότι πρώτα εκτελείται μια απόφαση και εκ των υστέρων αναζητείται η νομιμότητα!
Από ότι φαίνεται όσες ορθές επαναλήψεις και να γίνουν στην περίπτωση αποπομπής της  Προϊσταμένης Οικονομικών Υπηρεσιών(Π.Ο.Υ.)  του Δήμου( σε περίοδο που ήταν σε άδεια)  αλλά και ως προς την επιλογή του αντικαταστάτη της  η ‘’εξίσωση’’    δεν βγαίνει.
Θα πρέπει κάποια στιγμή οι πολιτικά και υπηρεσιακά τέτοιων αποφάσεων να καταλάβουν ότι οι Δήμοι και ο ευρύτερος Δημόσιος Τομέας δεν λειτουργούν υπό στρατιωτικό καθεστώς σε εμπόλεμη κατάσταση,  όπου  οι προφορικές εντολές του   Διοικητή εκτελούνται πάραυτα χωρίς κανένα έλεγχο νομιμότητας.
Ότι πάνω από τις επιθυμίες και την βούληση όλων μας ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
Ιδιαίτερα οι  υπηρεσιακοί παράγοντες που είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο νομιμότητας
Θα πρέπει να είναι  ακόμη  ποιο προσεκτικοί  και να ελέγχουν τις διαδικασίες και την νομιμότητα  των αποφάσεων . Για να μην εκθέτουν τους συναδέλφους, τους εαυτούς τους  και την Δημοτική αρχή.
Προφανώς και δεν θα μείνουμε αμέτοχοι και άπραγοι σε αυταρχικές και μη νόμιμες αποφάσεις όχι μόνο στον Δήμο Σερρών αλλά και σε όλους του Δήμους του Νομού που εκπροσωπούμε.
Έπεται η συνέχεια!

Λευτέρης Κατιρτζόγλου

Πρόεδρος Σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Σερρών
 

3 σχόλια:

  1. Έπεται η συνέχεια! --->>> Έτσι κάνει, εκ φύσεως, η συνέχεια, πάντα έπεται. Αν έπεται συνέχεια, στο θέμα που αναδείξατε, δεν είναι ξεκάθαρο. Αλλά ό,τι ήθελε προκύψει, θα είναι ευπρόσδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θετικό το ενδιαφέρον του προέδρου των εργαζομένων, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει επιδείξει το ίδιο ενδιαφέρον για τις υπόλοιπες μετακινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα, πολλές εκ των οποίων προς ενίσχυση της Διεύθυνσης Οικονομικών, από τις λοιπές υπηρεσίες του Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου συλλόγου εξαντλείται στην Διεύθυνση Οικονομικών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.