Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Επιμελητήριο Σερρών : Ενημερωτική εκδήλωση για το SERRES OPEN MAL


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «SERRES OPEN MALL: Παρουσίαση Σχεδίου Marketing & Αρχιτεκτονικής Μελέτης» στο πλαίσιο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πόλης Σερρών που υλοποιείται από τον Δήμο Σερρών ως Δικαιούχο και το Επιμελητήριο Σερρών ως Συνδικαιούχο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 19.30 , στην αίθουσα «Γ. Χρηστίδης».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η παρουσίαση του σχεδίου μάρκετινγκ και της αρχιτεκτονικής μελέτης αναβάθμισης προσόψεων ωφελούμενων επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα

19:30 Χαιρετισμοί

19:50 Serres Open Mall: Το σχέδιο για μια σύγχρονη ενιαία τεχνολογική αγορά στο κέντρο των Σερρών, Βασίλειος Μπλέσιος, Οικονομλόγος MBA PhD, Marketing Officer, Lever ΑΕ-Όμιλος Σαμαράς και Συνεργάτες

20:10 Παρουσίαση web site Serres Open Mall, Χρήστος Μπάτσης, Accedo

20:30 Παρουσίαση πράξης εφαρμογής Μελέτης αναβάθμισης προσόψεων ωφελούμενων επιχειρήσεων, Χρύσα Αφεντούλη, αρχιτέκτονας.

20:50 Συζήτηση

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.