Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Σέρρες : Κοιτα να μαθαίνεις - Φήμες οτι είναι κλειστος ο σταθμος του ΕΚΑΒ στην Τερπνή

 


 

 

 

 

Σε αναφορά καταγγελία στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Σερρών .Προχώρησε ο δημοτικος σύμβουλος Βισαλτίας Αλέξανδρος Τζιάγκαλος σχετικά με τον σταθμό του ΕΚΑΒ στην Τερπνη. Όπως αναφέρεται ενώ εδώ και πολλούς μήνες έχει ανασταλεί η λειτουργία του. Στην απάντηση του υπουργείου στον δήμο Βισαλτίας τονίζεται οτι είναι φήμες τα περί αναστολής λειτουργίας του.Και ότι ο σταθμός λειτουργεί σε 24ωρη βάση με ένα ασθενοφόρο .Τα λόγια είναι περιττά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της παράταξης και την καταγγελία

 

ΕΚΑΒ Τερπνής SOS !!!
Θα το καταπιούμε ΑΜΑΣΗΤΟ και αυτό?
Όλοι γνωρίζουμε ότι το ΕΚΑΒ Τερπνής δεν λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο. Ξέρετε τι μας απάντησαν οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Υγείας? Ότι λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως με 1 ασθενοφόρο!!! Ότι είναι φημολογία το κλείσιμό του!!!
Μας εμπαίζουν με προκλητικό τρόπο! Το θέμα είναι, γιατί το ανεχόμαστε εμείς? Γιατί φοβόμαστε να αντιδράσουμε? Τί κάνει η Δημοτική Αρχή?
Ήρθε η ώρα ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Εμείς σαν παράταξη για αρχή αποφασίσαμε να προσφύγουμε στο αρμόδιο Υπουργείο και στη δικαιοσύνη, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ τα ανυπόστατα που μας απάντησαν!
Ήρθε η ώρα να ζητήσουμε ΕΥΘΥΝΕΣ!!
ΑΞΙΖΟΥΜΕ περισσότερα!! Αρκεί να το πιστέψουμε!!


 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.