Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Το “σύστημα Σημίτη” στα ΜΜΕ… απαιτεί πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο

 


 

 

 

Του Νίκου Φυλάγγελου

 

Η επέτειος απώλειας μιας γενναίας γυναίκας, της Μαλβίνα Κάραλη, μας θύμισε πόσο αποκρουστικά επίκαιρη παραμένει η μοναξιά απέναντι σε πανίσχυρα συστήματα, με διάθεση ολοκληρωτισμού και… σιγής της διαφορετικής φωνής.

Το πανίσχυρο “σύστημα Σημίτη” στα ΜΜΕ. Που, μαζί με τα υπόλοιπα “ορφανά” του πρώην πρωθυπουργού, στην πολιτική και την οικονομία, επιβιώνει μέχρι και σήμερα. Ξεδοντιασμένο και ανίσχυρο πλέον, αλλά πάντοτε χυδαία τυχοδιωκτικό. “Περιφερόμενο” από κόμματα και ΜΜΕ, κραδαίνοντας απόψεις διαφορετικές από εκείνες τις οποίες πρέσβευε… χθες.

Αυτό το σύστημα δίνει τις τελευταίες εβδομάδες λυσσώδη μάχη… απαιτώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο. Η τυχοδιωκτική διάθεση των προτροπών, προφανής. Η άγνοια της ψυχολογίας της κοινωνικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας ηγείται τα τελευταία χρόνια ο σημερινός Πρωθυπουργός, την οποία άλλωστε πολεμούσαν και απαξίωναν στο μεγαλύτερο μέρος του βίου τους, επίσης προφανής.

Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα. Όταν δεν μπορείς να κατανοήσεις την ψυχολογία του “πελάτη”, δεν μπορείς να βρεις, ούτε το κατάλληλο προϊόν για να πουλήσεις, ούτε τον κατάλληλο τρόπο για να πουλήσεις. Και συνήθως, ο “πελάτης” εξοργίζεται. Και συμπεριφέρεται ακριβώς αντίθετα από ό, τι πιστεύεις και περιμένεις.'

 

 

 https://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.